Zambia

View listings

zambia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Zambia

Fastighet till salu i Zambia

Zambia ligger i södra Afrika. Gränsat i norr av Demokratiska republiken Kongo, i nordöstra delen av Tanzania, i öster av Malawi, i söder av Moçambique, Zimbabwe, Botswana och Namibia, och i väster vid Angola, har Zambia ingen tillgång till havet. Huvudstaden är Lusaka.

Om du är intresserad av att investera i fastigheter till salu i Zambia är detta ett positivt ögonblick. Fastighetsmarknaden i Zambia har en positiv och växande trend tack vare den politiska stabiliteten i landet.

Att gynna denna situation påverkar också landets geografiska läge.

Huvudstaden Lusaka är ett växande kommersiellt centrum, det är en av de bästa ställena att köpa fastigheter till salu i Zambia med ett ganska brett utbud och olika typer av fastigheter.

Efter huvudstaden kan de som är intresserade av att investera i fastigheter till salu i Zambia besöka Kitwe, den tredje största staden i Zambia som har sin rikedom till kopparens gruvdrift.

Underskatta inte erbjudandet om fastigheter till salu som finns i staden Ndola, en viktig järnvägs- och vägkorsning i Zambia.

Livingstone är en liten stad där du kan hitta mer moderna fastigheter till salu i Zambia på grund av dess närhet till Harry Mwanga Nkumbula International Airport.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 34091

Försäljning Åkermark, Zambia, Lusaka, Lusaka, chilanga

513,986.90SEK
Försäljning
Åkermark

28000 m²
2,8 hektar jungfru land i Chilanga-området nära Mount Makulu Research Center, mittemot Lafarge Cement Factory. Pris usd60.000 neg.
Cod. 17908

Försäljning Övrigt (Bostäder), Zambia, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

2,569,934.48SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

600 m²
Parhus (två lägenheter) bostadsfastighet
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB